Referentie Projecten

Hoe Vattenfall €500.000 per cyclus bespaarde met fuel management software van NRG

40+

Hoe EDF in de UK meer dan 40 jaar levensduurverlenging realiseerde met NRG

Kwalificatie van de eerste muurpanelen van ITER: de grootste tokamak ooit gebouwd.

Splijtstofkwalificatie voor INET - HTR: Geen van de 60.000 particles faalde, de splijtstof kon veilig gebruikt worden.

Benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk dan eens de onderstaande projecten. Dit zijn enkele van de meest fantastische projecten waaraan wij hebben deelgenomen. Hoewel dit slechts een kleine selectie is, vormen ze een geweldige inspiratiebron en geven ze een idee van de manier waarop wij kunnen helpen.

Een paar van onze succesverhalen

24 augustus 2020

Hoe wij de operationele kosten voor Vattenfall reduceerden met €500,000 per cyclus.

28 juli 2020

Fuel creep

Het BLACKSTONE programma zorgde door grafiet-kruip bestralingen voor een levensduurverlenging van meer dan 40 jaar voor Engelse AGRs.

15 juli 2020

MSR

In 2015 startte NRG samen met het European Joint Research Centre (JRC) in Karlsruhe een reeks bestralingsexperimenten met splijtstof om de ontwikkeling van Molten Salt Reactor-technologie te ondersteunen.

02 juli 2020

In 2016 rondde NRG het eerste deel van de kwalificatie van de ITER First Wall Assemblies af, het tweede deel vindt plaats bij projectpartner Forsungzentrum Juelich in 2018.

29 juni 2020

Hoge-temperatuurreactoren: efficiënt vanwege de hoge temperatuur en 'inherent veilig'. Dit betekent dat ze nooit een kernsmelting kunnen hebben. De belangrijkste reden? De unieke brandstof. Lees hoe NRG de Chinese Tsinghua University heeft geholpen met hun splijtstof.

27 mei 2020

A complete LTO approach was set up for both Borssele and Ringhals NPPs. Learn how both projects have led to regulator approval.

Ruim 2200 bedrijven wereldwijd rekenen op de diensten van NRG

Partners & Klanten wereldwijd